Fotot e Elysee

Artet Arkitekturë

I njohur ndërkombëtarisht, Musée de l'Elysée është një nga muzetë më të rëndësishëm që i kushtohet tërësisht fotografisë.

Mbani kontakt!

Musée de l'Elysée është mbyllur përkohësisht për të organizuar lëvizjen e tij në PLATEFORME 10, distrikti i ri i arteve të Lozanës. Rihapja është planifikuar për në qershor 2022. Deri atëherë, ndiqni lajmet e muzeut në L'Elysée jashtë ekranit dhe në rrjetet tona sociale!

Aktualisht

Së shpejti