EPFL Pavilions

Artet shkencat

Pavijonet EPFL prezantojnë ekspozita dhe ngjarje kushtuar sfidave të shoqërisë sonë bashkëkohore, duke kombinuar inovacionin shkencor, kërkimin artistik dhe teknologjitë në zhvillim. E hapur për të gjithë, është një hapësirë për eksplorim dhe dialog, një pikë konvergjence për të gjitha disiplinat, në zemër të Institutit Federal Zviceran të Teknologjisë në Lozanë.

Duke shkuar përtej konservimit të orientuar nga objekti, pavijonet EPFL ndërthurin konservimin eksperimental dhe estetikën bashkëkohore me shkencën e hapur, humanizmin dixhital dhe teknologjitë në zhvillim. Falë pjesëmarrjes së komuniteteve të saj të ndryshme, Pavijonet EPFL pozicionohen në mënyrë unike si një hapësirë eksperimentale që ofron akses në format e reja të njohurive që lindin në kryqëzimin e këtyre praktikave transdisiplinore.

Aktualisht