ArcheoLab

shkencat Histori

ArchéoLab është një hapësirë zbulimi që sjell në jetë arkeologjinë në një mënyrë interaktive dhe e zhyt vizitorin në zemër të epokës romake.

I vendosur në zemër të Pully, ArchéoLab është një hapësirë zbulimi për të vegjlit kuriozë. Ekspozitat e saj tematike të përkohshme i lejojnë vizitorët të futen në këpucët e një arkeologu dhe të udhëtojnë në epokën romake, duke përjetuar jetën e përditshme të njerëzve të së kaluarës në një mënyrë jashtëzakonisht të gjallë dhe argëtuese.

Shumë stacione aktivitetesh si puzzle rreth pesë shqisave, manipulime, multimedia dhe lojëra lidhin drejtpërdrejt objektet me kontekstin e tyre historik dhe kulturor. Udhëtimi në kohë i garantuar!

ArchéoLab është gjithashtu... Pasdite tematike për fëmijë, të rinj dhe familje, turne zbulimi dhe punëtori të krijuara posaçërisht për klasa dhe të përshtatura me nivelin e shkollës, një vend unik për të festuar ditëlindjen tuaj! Programi ynë i aktiviteteve: këtu