Matthieu Gafsou

16.09.2022 - 11.12.2022

Musée d'art de Pully
Matthieu Gafsou
Matthieu Gafsou

Udhëtimi fotografik i Matthieu Gafsou nga debutimi i tij pothuajse pesëmbëdhjetë vjet më parë deri në serinë e tij të fundit Living, i cili përfundoi këtë pranverë, gjurmohet për herë të parë nga Muzeu i Artit Pully.

Rezultati i një bashkëpunimi të ngushtë me artistin, ekspozita ofron një vështrim unik, personal dhe poetik për fotografin.