INTELIGJENCE ARTIFICIALE

01.04.2022 - 30.04.2023

Musée de la main UNIL-CHUV
Affiche exposition Intelligence artificielle @ Musée de la main UNIL-CHUV
Affiche exposition Intelligence artificielle @ Musée de la main UNIL-CHUV

Inteligjenca artificiale (AI) është pjesë e jetës sonë dhe ndikon në zgjedhjet tona. Megjithatë, aftësitë dhe kufizimet e tij mbeten të vështira për t'u përcaktuar.

Ekspozita fton një zbulim interaktiv të funksionimit dhe fushave të saj të aplikimit. Midis kërkimit shkencor dhe instalimeve artistike, ajo vë në pikëpyetje marrëdhënien tonë me AI. Në bashkëpunim me Institutin Kërkimor Idiap.