Hyni në ëndërr

Ekspozitë e përhershme

Le Musée Olympique
Hyni në ëndërr
Hyni në ëndërr

Të jetosh një histori është ta ndash atë.

Një ekspozitë magjepsëse, momente intensive. Dëshironi të rijetoni momentet e shkëlqyera olimpike? Për të vibruar me kampionët? Për të zbuluar gjeniun krijues të qyteteve pritëse? Bota e Lojërave, në të gjitha dimensionet e saj, hapet para jush. 3000 m2 hapësirë ekspozite, më shumë se 1500 objekte, 150 ekrane dhe pasioni ynë janë aty për t'ju bërë të jetoni një eksperiencë unike dhe totale.