Collections Printemps 2022

20.05.2022 - 22.01.2023

Musée cantonal d'archéologie et d'histoire
Collections Printemps 2022
Collections Printemps 2022

Lajmet e zbulimeve arkeologjike në Vaud. Hyrja falas

Çdo vit, në kantonin Vaud kryhen rreth njëzet gërmime arkeologjike. Shumica e zbulimeve, pronë e shtetit, synojnë pasurimin e koleksioneve të muzeut. Janë përzgjedhur disa objekte për të ilustruar kërkimet aktuale në terren dhe për të nxjerrë në pah restaurimet e laboratorit të Muzeut.

Hapur çdo ditë përveç të hënës. Hyrja falas (merr një biletë falas në dyqan)
Dhomat Frédéric Troyon (kati 1) dhe Colin Martin (kati i 3-të).