Klasikët e Kinemasë

Ekspozitë e përhershme

Cinémathèque suisse
Klasikët e Kinemasë
Klasikët e Kinemasë

Suisse Cinémathèque ofron tre shfaqje ditore të filmave të trashëgimisë në Casino de Montbenon.

Luajnë: Abel Ferrara, Henry Brandt, Ennio Morricone dhe Stanley Kubrick. I gjithë programimi në faqen e internetit.